
Девід Перлутер. Комплект книг. Їжа та мозок. Кишенька та мозок
- Готово до відправки
415 ₴
394,25 ₴
- +380 (67) 600-53-49Київстар
Комплект книг автора Девід Перлмуттер. Обкладинка м'яка.
"ЕДА И МОЗГ. Що вуглеводи роблять зі здоров'ям, мисленням і пам'яттю, 192 ст.
Багато хто з нас чув про шкоду жирної або смаженої їжі, про шкоду м'яса або молочних продуктів, але те, що вуглеводи (цукор, хліб, крупи, макарони, рис) руйнують мозок, — несподівана новина. Автор книги, відомий невролог і фахівець із питань харчування Девід Перлмутер, за роки практики встановив зв'язок між тим, що ми їмо, і роботою нашого мозку. На основі досвіду та клінічних досліджень він довів, що здоров'я мозку в наших руках: правильна дієта може допомогти зберегти гарне самопочуття і гостроту розуму, а проблеми з пам'яттю, стрес, безсоння і поганий настрій лікуються відмовою від певних харчових продуктів.
Ця книга не про дієту або втрату ваги. Вона змінить ваш погляд на їжу та харчові продукти. Ви станете здоровішими, ймовірно, знизите вагу та станете набагато більш осмислені щодо того, що лежить на вашій тарілці. Ця книга для тих, хто хотів би жити довгому, активному, повноцінному життю.
"КИШЕЧИНник І МОЗГ. Як кишкові бактерії зцілюють і захищають ваш мозок", 384стр.
Згідно з результатами останніх досліджень, здоров'я головного мозку та розвиток різних його захворювань у дуже сильному ступені залежить від того, що відбувається в кишківнику людини. Мікрофлора кишківника чималою мірою визначає не тільки наше загальне самопочуття, а й психічне здоров'я, запобігаючи виникненню та розвитку таких захворювань, як хвороба Альцгеймера, аутизм і розсіяний склероз. Практичні рекомендації, наведені в цій книзі, допоможуть змінити внутрішню екологію вашого організму для збільшення числа «правильних» мікроорганізмів, що підтримують працездатність головного мозку.
Основні | |
---|---|
Вид палітурки | М'який |
Стан | Новий |
Мова видання | Російська |
- Ціна: 394,25 ₴